18.3.13

Desfilada d'animals / Desfile de animales / Desfile de animais


Com que  els nens són uns enamorats dels animals, sobretot dels salvatges, van voler fer-ne la silueta en goma EVA negra per posar a la paret, com havien fet abans amb l'ombra del Peter Pan.

Como los niños son unos enamorados de los animales, sobre todo de los salvajes, quisieron hacer la silueta en goma EVA negra para poner en la pared, como habían hecho antes con la sombra del Peter Pan.

Como os miúdos são uns apaixonados pelos animais, sobretudo pelos selvagens, quiseram fazer a sua silhueta em espuma EVA preta para pôr na parede, como já antes tinham feito com a sombra do Peter Pan.


Primer vam fotografiar a contrallum els animals de PVC que tenim per casa. Després vaig treballar les fotos en Photoshop per quedar-me només amb la silueta. Les vam imprimir en gris (per no gastar gaire tinta de la impressora). Col·locant els fulls de paper per sobre de les planxes de goma EVA negra, vaig anar tallant cadascun dels animals per la seva línia exterior. Finalment, el Blu-Tack ens ha permès muntar una gran desfilada d'animals al llarg de la paret de l'habitació dels nens.

Primero fotografiamos a contraluz los animales de PVC que tenemos por casa. Luego trabajé las fotos en Photoshop para quedarme solo con la silueta. Las imprimimos en gris (para no gastar mucha tinta de la impresora). Colocando las hojas de papel por encima de las planchas de goma EVA negra, fui cortando cada uno de los animales por su línea exterior. Por fin, el Blu-Tack nos ha permitido montar un gran desfile de animales a lo largo de la pared de la habitación de los niños.

Primeiro fotografámos em contraluz os animais de PVC que temos por casa. Depois trabalhei as fotos em Photoshop para ficar apenas com a silhueta. Imprimimo-las em cinzento (para não gastar muita tinta da impressora). Colocando as folhas de papel por cima das pranchas de espuma EVA preta, fui cortando cada um dos animais pelo seu traço exterior. Finalmente, o Blu-Tack permitiu-nos montar um grande desfile de animais ao longo da parede do quarto dos pequenos.

4 comentaris:

  1. I els nens encantats amb tot el zoo penjat! la veritat es que queden super bé amb goma EVa ho hauré de provar
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que és molt ràpid de fer i ells coneixen tots els animals només amb la silueta! Una abraçada!

      Elimina
  2. És fantàstic! Que bonic queda enganxat a la paret, i la idea d'utilitzar els animalons que teniu a casa és genial. Et felicito també pel teu bon pols :-D !

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea ens ha vingut i ha estat molt fàcil posar-ho en pràctica! Volien que els fotografiés tots!... S'ha d'aprofitar aquest entusiasme! Fins i tot el més petit ja els coneix gairebé tots! Una abraçada!

      Elimina