15.11.12

Escut de cavaller / Escudo de caballero / Escudo de cavaleiro

Com que el més petit de la casa no deixava de pegar els germans amb la seva espasa, el gran va voler fer un escut per protegir-se'n.

Como el más pequeño de la casa no dejaba de pegar a sus hermanos con su espada, el mayor quiso hacer un escudo para protegerse.

Como o mais pequeno da casa não deixava de bater nos manos com a sua espada, o mais velho quis fazer um escudo para proteger-se.


Vam dibuixar i tallar la forma de l'escut en un cartró. Amb goma EVA blanca vam revestir-ho per un dels costats, enganxant únicament les puntes per darrera amb cinta adhesiva blanca. Amb cartró vam fer després una nansa per posar-hi la mà. La nansa i la part del darrere de l'escut van ser folrades igualment amb goma EVA. Per davant vam enganxar-hi una creu vermella. ¡I que resistent ens ha quedat!

Dibujamos y cortamos la forma del escudo en un cartón. Con goma EVA blanca revestimos uno de los lados, pegando únicamente las puntas por detrás con cinta adhesiva blanca. Con cartón hicimos luego un asa para poner la mano. El asa y la parte trasera del escudo fueron forradas igualmente con goma EVA. Por delante pegamos una cruz roja. ¡Y que resistente nos ha quedado!

Desenhámos e cortámos a forma do escudo num cartão. Com espuma EVA branca revestimos um dos lados, colando unicamente as pontas atrás com fita adesiva branca. Com cartão fizemos depois uma pega para pôr a mão. A pega e a parte de trás do escudo foram forradas igualmente com espuma EVA. Pela frente colámos uma cruz vermelha. E que resistente ficou!

4 comentaris:

  1. jaja! pobret el gran sempre rebenª! ara té un escut fantàstic que segur que disfrutarà molt
    Ptns

    ResponElimina
  2. Guapíssim el escut!!! i un tutorial molt bé explicat Inês!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marisol! La veritat és que és molt fàcil de fer i ens ha anat sortint espontàniament! Una abraçada!

      Elimina